
>
Напрями технічного оснащення процесів переробки субпродуктів великої рогатої худоби [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, К. А. Скрипка //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 242-243.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Дуб, Володимир Васильович
Скрипка, К. А.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Дуб, Володимир Васильович
Скрипка, К. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|