
>
Буряк, попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білками [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, А. О. Геліх, А. М. Філон, Ю. Пан //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 27-43.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Жеребкін, Максим Васильович
Геліх, А. О.
Філон, А. М.
Пан, Ю.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Жеребкін, Максим Васильович
Геліх, А. О.
Філон, А. М.
Пан, Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |