
>
Міщенко, В. М.Використання цитрувсових харчових волокон в технології бісквіту [Текст] / В. М. Міщенко ; наук. керівник О. В. Самохвалова //
Міщенко, В. М.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 64.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|