>
Морозова, О. І.Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості [Текст] / О. І. Морозова, Г. В. Степанькова //
Морозова, О. І.
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези другої Міжнар. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 276-277.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|