>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жиру [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Д. Ніколаєнко //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 223-234.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна
Ніколаєнко, Д. Д.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна
Ніколаєнко, Д. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|