
>
Долгіх, Д. Р.Удосконалення технологічного процесу виробництва соусів з використанням рослинних олій з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Д. Р. Долгіх, Н. В. Федак //
Долгіх, Д. Р.
Глобалізація наукових знань: міжнародна співпраця та інтеграція галузей наук : матеріали VII Міжнар. студент. наук. конф., м. Суми, ГО «Молодіжна наук. ліга», 29 листоп. 2024 р. - Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2024. - С. 258-259.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|