
>
Лисюк, Г. М.Влияние микробного полисахарида ксампана на свойства хлебопекарных дрожжей [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, С. Г. Козлова //
Лисюк, Г. М.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 20-23.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Козлова, С. Г.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Козлова, С. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|