
>
Нутриціологія [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-кваліфікац. програма Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б в.], 2018. - 131 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 131. - Б. ц.
Зміст: >
Предмет курсу «Нутриціологія». Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності
Біохімічні основи нутриціології. Фізіологія травлення людини. Вплив різних факторів на процеси, що відбуваються у шлунковокишковому тракті
Теоретичні основи харчування. Традиційне та нетрадиційне харчування
Функціональні інгредієнти харчових продуктів
Енергетичний обмін організму людини
Генетично-модифіковані продукти
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна\уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Предмет курсу «Нутриціологія». Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності
Біохімічні основи нутриціології. Фізіологія травлення людини. Вплив різних факторів на процеси, що відбуваються у шлунковокишковому тракті
Теоретичні основи харчування. Традиційне та нетрадиційне харчування
Функціональні інгредієнти харчових продуктів
Енергетичний обмін організму людини
Генетично-модифіковані продукти
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна\уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 90 |
2 | Репозітарій |