>
Андрусик, В. П.Використання мікробних полісахаридів для підвищення якості борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. П. Андрусик, В. Ф. Головін, М. Є. Дорошенко ; керівник роботи О. В. Самохвалова //
Андрусик, В. П.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 51.
Додаткові точки доступу:
Головін, В. Ф.
Дорошенко, М. Є.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Головін, В. Ф.
Дорошенко, М. Є.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|