
>
Сачко, А. В.Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів [Текст] / А. В. Сачко, С. М. Губський //
Сачко, А. В.
Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доп. VІ Міжнар. наук.-техн. конф., Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя, 22-23 верес. 2022 р. - Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 15-16.
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|