>
Онищенко, Т. О.Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок [Текст] / Т. О. Онищенко, К. О. Ковальова ; наук. керівник О. І. Болховітіна //
Онищенко, Т. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 71.
Додаткові точки доступу:
Ковальова, К. О.
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ковальова, К. О.
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |