
>
642.5(075.8)
О-75
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посібник / Л. О. Радченко, П. П. Пивоваров, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, А. М. Ніколаєнко-Ломакіна. - Харків : Світ книг, 2018. - 287 с. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 120.00 грн.
Ключові слова: ресторанний сервіс -- ресторанній сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу:
Радченко, Л. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Новікова, О. В.
Льовшина, Л. Д.
Ніколаєнко-Ломакіна, А. М.
О-75
УДК | |
642.5(075.8) |
Ключові слова: ресторанний сервіс -- ресторанній сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу:
Радченко, Л. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Новікова, О. В.
Льовшина, Л. Д.
Ніколаєнко-Ломакіна, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|