
>
Головко, Микола Павлович.Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем [Текст] / М. П. Головко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий //
Головко, Микола Павлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 170-177.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Роговий, І. С.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Роговий, І. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|