
>
Перцевой, Федор Всеволодович.Особенности технологии паст закусочных на основе обезжиренного творога [Текст] / Ф. В. Перцевой, В. В. Полевич, П. В. Гурский //
Перцевой, Федор Всеволодович.
Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 51-53.
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Гурский, Петр Васильевич
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Гурский, Петр Васильевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|