
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Наукові підходи до розробки принципів формування асортименту борошняної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, М. В. Суркова //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 2. - С. 24.
Додаткові точки доступу:
Суркова, М. В.
Додаткові точки доступу:
Суркова, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|