
>
Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. С. Балабай, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва, Т. В. Котюк, О. С. Погарський //
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 87-93.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, К. С.
Максимова, Н. П.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Котюк, Т. В.
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, К. С.
Максимова, Н. П.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Котюк, Т. В.
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|