>
Базян, С. А.Обґрунтування вибору схеми згущення молока [Текст] / С. А. Базян, Є. В. Вовк, А. В. Пересада ; керівник роботи: О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько //
Базян, С. А.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 244.
Додаткові точки доступу:
Вовк, Є. В.
Пересада, А. В.
Черевко, Олександр Іванович\керівник роботи\
Кіптела, Л. В.\керівник роботи\
Загорулько, Олексій Євгенович\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Вовк, Є. В.
Пересада, А. В.
Черевко, Олександр Іванович\керівник роботи\
Кіптела, Л. В.\керівник роботи\
Загорулько, Олексій Євгенович\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|