
>
Influence of Food Additive "Magnetofood" on Physical and Chemical Parameters, Functional Properties of Model Minced Meat Systems [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, L. Skurikhina, V. Evlash, L. Pavlotska //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 2. - С. 87-96.. - DOI 10.15673/fst.v13i2.1389.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Skurikhina, L.
Evlash, Viktoria
Pavlotska, L.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Skurikhina, L.
Evlash, Viktoria
Pavlotska, L.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |