
>
Antioxidant activity of plants extracts of Ukrainian origin and their effect on the oxidative stability of sunflower oil [Electronic resource] / A. Demydova, V. Yevlash, O. Aksonova, O. Tkachenko, N. Kameneva //
Food Science and Technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 3. - P. 55-64. - DOI 10.15673/fst.v16i3.2514.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Demydova, A.
Yevlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Tkachenko, O.
Kameneva, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Demydova, A.
Yevlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Tkachenko, O.
Kameneva, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |