>
Радченко, Л. О.Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукру [Текст] / Л. О. Радченко, А. Е. Гасанова, В. Ф. Бондаренко //
Радченко, Л. О.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 207-208.
Додаткові точки доступу:
Гасанова, Анна Едуардівна
Бондаренко, В. Ф.
Додаткові точки доступу:
Гасанова, Анна Едуардівна
Бондаренко, В. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |