>
Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів при отриманні наноструктурованих паст із каротиновмісних овочів для молочних продуктів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, С. М. Лосева, Н. П. Максимова, А. С. Маціпура //
Молокопереробка. - 2009. - № 10 (49). - С. 20-24.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосева, Светлана Михайловна
Максимова, Н. П.
Маціпура, А. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосева, Светлана Михайловна
Максимова, Н. П.
Маціпура, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|