>
Червоний, Віталій Миколайович.Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання [Текст] / В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков //
Червоний, Віталій Миколайович.
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 334-335.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|