
>
Березуцька, Н. С.Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної маси [Текст] / Н. С. Березуцька, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой //
Березуцька, Н. С.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 7.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|