>
Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Т. В. Міщенко, Г. Л. Звягінцева //
Харчова та переробна промисловість. - 2010. - С. 33-39.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Міщенко, Т. В.
Звягінцева, Г. Л.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Міщенко, Т. В.
Звягінцева, Г. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|