
>
Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагріванні гомогенізованої борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 93.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|