>
Свідло, Карина Володимирівна.Технологія м’ясних січених виробів геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло //
Свідло, Карина Володимирівна.
Здоров'я, харчування та довголіття : матеріали наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ, 17 трав. 2021 р., присвяч. 90-річчю з дня народж. проф. Ю. Г. Григорова . - Київ : Ін-т геронтології ім. Д. Ф. Чеботарьова НАМН України, 2021. - С. 84-86..
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|