
>
Вплив білкових та полісахаридних добавок на реологічні показники рисового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Я. Ю. Ільчук //
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 132-133.
Додаткові точки доступу:
Ільчук, Я. Ю.
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Ільчук, Я. Ю.
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|