
>
Нечипоренко, К. І.Шляхи розширення асортименту кулінарної продукції із пробітичними властивостями [Текст] / К. І. Нечипоренко, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк //
Нечипоренко, К. І.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 35.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|