
>
Товарознавство харчової продукції. Ч. ІІ. Товарознавча характеристика основних груп харчових продуктів [Текст] / О. В. Александров, І. В. Цихановська, Т. А. Лазарева, Т. Б. Гонтар, О. С. Благій, Л. Ф. Товма, С. О. Каплун, В. В. Євлаш. - Харків : УІПА, 2023. - 712 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Александров, О. В.
Цихановська, І. В.
Лазарева, Т. А.
Гонтар, Т. Б.
Благій, О. С.
Товма, Л. Ф.
Каплун, С. О.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Александров, О. В.
Цихановська, І. В.
Лазарева, Т. А.
Гонтар, Т. Б.
Благій, О. С.
Товма, Л. Ф.
Каплун, С. О.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|