>
Дідух, Наталія Олександрівна.Розробка режиму сквашування молока у виробництві пробіотичних молочних продуктів [Текст] / Н. О. Дідух, Н. Л. Мудряк //
Дідух, Наталія Олександрівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 38-45.
Додаткові точки доступу:
Мудряк, Н. Л.
Додаткові точки доступу:
Мудряк, Н. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|