
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Основні напрямки використання борошняних формованих виробів із йодовмісними добавками в технологіях кулінарної продукції [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Обладнання та технології харч. вир-в. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Вип. 12, Т. 2. - С. 138-143.
Додаткові точки доступу:
Колісниченко, Т. О.
Додаткові точки доступу:
Колісниченко, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|