
>
Коваленко, Т. В.Сучасні технології функціональних продуктів на основі овочево-молочної сировини [Текст] / Т. В. Коваленко, наук. керівник С. В. Сорокіна //
Коваленко, Т. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 153-154.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|