
>
Загорулько, Олексій Євгенович.Розробка якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів з оздоровчими властивостями [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко //
Загорулько, Олексій Євгенович.
Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : Proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 99-100.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|