
>
Инновационное развитие сферы питания как составляющий продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова //
Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, Минск, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская наука, 2017. - С. 18-28.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Михайлов, Валерий Михайлович
Яцун, Леонид Николаевич
Михайлова, Елена Валентиновна
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Михайлов, Валерий Михайлович
Яцун, Леонид Николаевич
Михайлова, Елена Валентиновна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|