>
Зміна маси та оцінка якості м'ясних січених виробів, виготовлених з використанням мінерально-білково-жирової композиції в процесі термообробки [Текст] / В. М. Михайлов, М. П. Головко, Б. В. Ляшенко, М. А. Серік //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Вип. 2 (4). - С. 197-205.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Серік, М. А.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Серік, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|