
>
Університетська освіта [Текст] : метод. матеріал до практ. занять з дисципліни для студентів напряму підгот. 051711 Харчові технології та інженерія, піднапрямку Технологія харчування ден. та. заоч. форм навчання / уклад.: Л. М. Крайнюк, Л. В. Терещенко , Б. Б. Ботштейн. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 36 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Терещенко , Л. В.\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Терещенко , Л. В.\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|