>
Особливості розвитку обліку діяльності готельних підприємств в умовах підвищення їх конкурентоспроможності [Текст] / Б. Ю. Маренич ; наук. керівник Н. С. Ковалевська //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 9-18.
Додаткові точки доступу:
Маренич, Б. Ю.
Ковалевська, Надія Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Маренич, Б. Ю.
Ковалевська, Надія Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|