
>
Сhanges in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Text] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova. //
Food Science and Technology. - 2018. - № 12. - С. 46-53.
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, Galina
Letuta, Tetiana
Hapontseva, O.
Frolova., T.
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, Galina
Letuta, Tetiana
Hapontseva, O.
Frolova., T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|