
>
Grynchenko, Nataliya.Developments of elements of the HACCP system for technology of structured meat products [Text] / N. Grynchenko, P. Pyvovarov, V. Krylov //
Grynchenko, Nataliya.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 105-116.
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, Pavlo
Krylov, V.
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, Pavlo
Krylov, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|