
>
637 1/3
Якість російського сиру залежно від величини сирного зерна та вмісту вологи [Текст] / М. І. Машкін, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов, Н. М. Париш //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 18-21.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
Ключові слова: згусток -- синерезис -- інтенсифікація -- сгусток -- интенсификация --
Анотація:
В статті розглянуто питання якості російського сиру залежно від величини сирного зерна та вмісту вологи.
В статье рассмотрены вопросы изменения показателей качества российского сыра в зависимости от величины сырного зерна и содержания влаги.
Додаткові точки доступу:
Машкін, Микола Іванович
Богомолов, Олексій Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Токолов, Юрій Іванович (асистент)
Париш, Н. М.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
УДК | |
637 1/3 |
Ключові слова: згусток -- синерезис -- інтенсифікація -- сгусток -- интенсификация --
Анотація:
В статті розглянуто питання якості російського сиру залежно від величини сирного зерна та вмісту вологи.
В статье рассмотрены вопросы изменения показателей качества российского сыра в зависимости от величины сырного зерна и содержания влаги.
Додаткові точки доступу:
Машкін, Микола Іванович
Богомолов, Олексій Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Токолов, Юрій Іванович (асистент)
Париш, Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|