
>
Павлюк, Р. Ю.Вивчення вмісту біологічно активних речовин, білка та незамінних амінокислот у сирних начинках для кондитерських виробів «ПанКейк» [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва //
Павлюк, Р. Ю.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 133-135.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|