
>
Гринченко, Наталя Геннадіївна.Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. Г. Воробйов //
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 54.
Додаткові точки доступу:
Воробйов, Д. Г.
Додаткові точки доступу:
Воробйов, Д. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|