
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Дослідження термічної оборотності процесу заморожування напівфабрикату борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квіт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 2. - С. 37.
Додаткові точки доступу:
Сюсель, О. О.
Сподар, Катерина Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Сюсель, О. О.
Сподар, Катерина Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|