
>
Kononenko, S.Comparison and selection of fermentation method that would be optimal for obtaining high quality cocoa beans [Text] / S. Kononenko, L. Myronenko, V. Timchenko //
Kononenko, S.
Хімія, Біо- і Фармтехнології, Екологія та Економіка в Харчовій, Косметичній та Фармацевтичній Промисловості : зб. матеріалів XІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2023 р. - Харків : НТУ «ХПІ» , 2023. - С. 220-230.
Додаткові точки доступу:
Myronenko, Liliia
Timchenko, V.
Додаткові точки доступу:
Myronenko, Liliia
Timchenko, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|