>
Серік, Максим Леонідович.Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м'ясних емульсійних виробів [Текст] / М. Л. Серік, І. В. Шурдук //
Серік, Максим Леонідович.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 197-198.
Додаткові точки доступу:
Шурдук, І. В.
Додаткові точки доступу:
Шурдук, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|