
>
Давидова, Оксана Юріївна.Якість як визначальний чинник забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та туризму [Текст] / О. Ю. Давидова //
Давидова, Оксана Юріївна.
Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листоп. 2021 р. - Старобільськ : ЛНУ ім. Т. Г. Шевченка, 2021. - С. 319-321..
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|