
>
Івашина, Л. Л.Основні тенденції розвитку японської кухні у м. Черкаси [Текст] / Л. Л. Івашина, І. В. Золотухіна //
Івашина, Л. Л.
Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Черкаси, 23-24 берез. 2023 р. - Черкаси : ЧДТУ, 2023. - Т. 1. - С. 18-20.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|