
>
Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів [Текст] / К. В. Ребрик, Д. О. Кравчук ; наук. керівник: Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 97.
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К. В.
Кравчук, Д. О.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Лосєва, Світлана Михайлівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К. В.
Кравчук, Д. О.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Лосєва, Світлана Михайлівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |