
>
Elaboration of the new method of conserving volatile aromatic substances of spicy vegetables at creating healhy cruo-supplements [Text] / V. Pogarskaya, R. Pavlyuk, O. Cherevko, V. Pavlyuk, L. Radchenko, O. Dudnyk, T. Kolomiets, A. Radchenko, O. Pogarskiy //
Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 4. - P. 20-27.
Додаткові точки доступу:
Pogarskaya, V.
Pavlyuk, R.
Cherevko, O.
Pavlyuk, V.
Radchenko, L.
Dudnyk, O.
Kolomiets, T.
Radchenko, A.
Pogarskiy, O.
Додаткові точки доступу:
Pogarskaya, V.
Pavlyuk, R.
Cherevko, O.
Pavlyuk, V.
Radchenko, L.
Dudnyk, O.
Kolomiets, T.
Radchenko, A.
Pogarskiy, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|