>
Головко, Микола Павлович.Технологія функціональних продуктів харчування із застосуванням мінерально-білково-жирової композиції [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік //
Головко, Микола Павлович.
Наукові здобуття молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 71 наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2005. - Ч. II. - С. 15-16.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|